BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 29 April 2011

COMEL + GREAT=PERFECTO !!

AMBOI2 COMEL HABIS-HABISAN LA BAJU PURPLE TU..HEHE...CUTE GILER....

FOR U ALL INFORMATION....THIS IS MY BELOVED SISTER....
I LOVE HER SO MUCH..!!!! MUAH !!

LOVE IS HAUNTING ME...

TALK about love...im getting scared...dont know why but im always scare...i used to couple but now i hate couple because it always played my heart...sometimes love make us crazy but we didnt realise that...LOVE also can make we forget who we are...so if some of my friend out there know what im telling so u all better watch out...if we think love is so hard so we push it away for a little while..FOCUS what are we doing now....whether study or work..just focus...IF we think we can handle this matter of love then think about it...
SOMETIMES we need to understand ourself....     For me,i think i'd better not think about this love for a while because this is not the right time for me....i would prefer to study first,n make my dream come true...i am sure i can do it....
I WILL JUST NEED FOR MY FAMILY N FRIENDS TO SUPPORT ME....
IT WILL LEAD ME TO THE RIGHT WAYS....I'M SURE ABOUT THAT....
so we all just need to think n start to make the decision what is right and not right things for all of us to do.... 
THINK MY FRIEND !!!! THINK !!!!

KENDURI OH KENDURI....

untuk pengetahuan senua...esok my family akan pergi kenduri dekat BUKIT MERAH..kami cadang nk mandi manda sekali sana....rasa best la plak...tp tak tentu lagi la...tp yg p kenduri tu mmg tentu la...
TAPI SAYA RASA MALAS LA NK TIDO SANA SEBAB TAK SELESA..ye la macam mna pun rumah kita la lebih selesa...kan3...
baju,kasut, dan baju2 mana yg patut bawa da siap pun....
isnin ni cuti..besnya...tapi kan selasa ni sekolah balik,tp tak bes nya bestfriend tak ade la plak...dia pergi TERENGGANU....NANA i will miss u....
ha sambung cita kenduri...u all nk tahu spa yg nk kahwin..??
ha ni misteri sikit..tapi related to us jugak la....BIARLAH RAHSIA..hahaha...
kalau korang tak segan jom la sama2 pergi ke BUKIT MERAH utk join kami semua k...hehe...
ok la...sampai sini je la cita kenduri den ni....tak mau la cita panjang2...nnt korang boring plak..hehe..

StUdY n sTudY

Pening betul la kepala ni...banyak sangat maklumat yg nk masuk kepala...tak lama lagi exam dah nk dekat ni...makin beruban la pala ni..oops..hehe tade la..PERHATIAN !! masih muda lagi ye..hehe...aish..
macam mana la nasib aku lepas ni..??entah la..semuanya berserah je la...
SIKAP MALAS NI SUSAH TOL NK BUANG KAN??siapa2 ada idea utk krgkan sikap malas ni,bagitau la ye..mana tau bole guna...AIM aku nk study ialah dapat skor brApa bnyak subjek...
terus terang subjek yg boring buat aku ialah sejarah...entah napa..waktu sejarah ja mula lah rasa nk tidor..kadang2 ada jugak feel nk belajar tp cikgu tu buat spoil la plak...CARA dia cakap tk tak menarik langsung hati aku ni untuk belajar sejarah..nmpaknya aku la kena jadi guru di rumah dengan  mengajar diri sendiri dan tarik minat sendiri untk baca lau tidak FAIL lagi la nmpaknya exam aku nanti..TAK3...Aku tak bole fail lagi...aku kena buktikan yg aku BOLEH..!! MALAYSIA BOLE...!!

Tuesday, 12 April 2011

AHH...

BARU BARU NI SAKIT MATA LA PLAK....aduh..sakit gila..sabar je la..nk uat camna kan...dugaan la katakan..aku tk tau sama ada sakit mata ni pasal allegy atau benda lain..redha je la..nk uat cmna kan...tapi saat dia sakit tu aduh sungguh derita meyh..!!ish3..tapi skunk alhamdulillah semakin ok dah..tapi ubat masih tak boleh stop lagi coz doktor takut jangkitan kuman...so tak stop la lgi ubat..mata pun semakin ok cuma kelabu sikit..tak tau la pasal pa mungkin it take time kot...hmm..takat cini je la ye ttg mata aku ni..hehe..kalau ada anything aku inform korang k...bye..

Saturday, 9 April 2011

MACAM MACAM BENDA

aduh..a sal jadi camni ek...banyak benda nk buat la...homework ni la tu la..kusut tol..pastu mcam macam nk kena ingt..memang la kena study hard tp terlalu susah nk nk study coz ade penyakit la...nk tau pnyakit apa???ala semua pasti ada penyakit ni punya...penyakit M..
PENYAKIT MALAS LA...haha..ape bende la..ish3..
sekarang ni banyak kerja kursus yg perlu dibuat..tension..
sabar je la..ok la maybe yang tu ja yg nak aku share ngan korang...bukan apa lepaskan stress la katakan..hehe... 

Thursday, 7 April 2011

HATE HIM

wey..kau yg start benda ni dulu..pastu marah lak...blah la kau..
sakai betul...berlagak pandai tapi BODOH...sorry to say la...