BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Friday, 28 September 2012

EXAM PLUS LIFE YG MISERABLE

HALOOOO....... baru2 ni exam baru ja abeh....mcm2 la result g dapat..ada teruk gila,ada ok ja and ada bole gagah ja.hahaha.... erm hidup yg sungguh terkongkong......napa idup aku mst mcm ni..salah sapa ek...
aku percaya yg satu ari nant pasti aku da tak dikongkong coz ada jejaka yg selamatkn aku..wah drama gitu..hahaha.... actually apa yg aku nk gtau kt sini...

KEPADA SAHABAT2 AKU YG SELAMA NI RASA DIKONGKONG ...YAKINLAH YANG SUATU HARI NANT PAST KITA DAH TK DIKONGKONG.....
 ye.......mmg btol skang ni ibu bapa wants the best utk anak2 mereka....
KAPEL tak boleh
KELUAR ngn kawan tak bole

APA YG BOLE BT ..ITU LAH IBU BAPA SKRG..TAKUT SGT JD APA2...
tp wey trust me nant ampa suma akn dibebaskn gak..haha...
skang ni kita sama2 la sabar ngan perangai depa....

wey nk tau story aku yg pling buruk gila......
nant arh aku cita...ada smbungn ni....bye2.. tunggu aku UPDATE LAIN K !!!

Thursday, 19 July 2012

SENIOR YEAR YG SERONOK !!!!

wahhh....rindunya kat blog...sukanya2....ampa msti nk tau p mana aku kan pnya lama tk muncul..ha actually buzy gila sejak akhir2 ni...ye la kan exam da dekat bnyk keje kusus tk siap...serabut ohh.....tp kan tahun ni la merupakan tahun yg best coz aku bertemu dgn seorang yg sgt memahami aku..ye la kami ta ada hubungan smpai tahap kapel just kwn tp walaupn kmi kwn , kami terlalu ,mesra...   aku memang tk pikir psl kapel ni tp kn dekat skolah ramai yg ckp aku kpel ngn dia...kmi pn dah tak tahu nk ckp apa lg..apa yg mampu aku n dia bt is berserah..if ade jodoh ada la tu..hehehe...

ha satu lg part yg best di mana ada org tiba2 msm muka ngn aku tnpa sebarang sebab..tak dpt trima tol..kalau dia tk nk ckp takpa la tp men2 lempar buku lak,..ingt kami apa...satgi lau face to face ngn dia perang besar satgi...nk suh aku minta maaf??? memang tak ar!!!!!! bukan aku yg slh dlm hal ni..dia yg tetiba tk ckp dgn group aku mcm la aku ada slh ngn dia.. MASALAHNYA kalau tk puas ati gtau la depan2 ni tak...men tarik muka lak,ingt muka dia cntik sgt....lau cntik aku bole la terima..aku memang sedar muka aku tk lawa mana...tk lawa2 aku pn,aku sedar diri gak..bukan mcm MINAH HARAM JADAH...

ha...yg tu cita sal membe..k la friend nnt aku cita lain...bye2...thanx for reading...

Monday, 30 April 2012

SALAHKAH NK BERCINTA?????

SALAH???? Hmm... is it wrong to love a man that i think its good for me..anyway i have to take a chance on love kan...so if i wanna try tk slh kan... tp tahun ni ialah tahun yg penting untuk i...so cmna?? hmm...
maybe if i pandai bajetkan masa takpa kot..tk slh kot... arghhh.... nnt kantoi lak ngn mama..ye la mama kan nk i focus study..tp sometime meluat gak nk study ni..asyik 24 hours tak bole jugak kan..hmmm...
theres nothing i can do... however i dah tahu kot jwapan for SALAHKAH NK BERCINTA???
jwapannya......... tak salah if pandai sorok n bajetkan masa... and salah if tak pandai nk cover n gagal dlm hidup because of love...   so i pilih nk single dulu la..walaupun ada perasaan nk bercinta tu...heee.
nk simpan la perasaan tu bila dah masuk universiti..insyallah...
tapi kan laki zaman sekarang ada yg tk bole pakai gak... bukan apa..depa tau nk barang pompuan n nk kikis duit pompuan ja...yg pompuan sekarang pun selalu ja dok percaya kata2 laki ni...
BUT not all boy and girl are like that..ada yg bagoih2 gak... bukan semua jhat..
 DON'T JUDGE A BOOK BY ITS COVER..!!! 
always put that on your mind.....think positive ja...   if anyone nk couple tu..couple ja la.tp kena ingt salah atau betul....like i said just now.. so kat sini ja kot chit chat kita... nnt kang panjang berjela tak terbaca pulak...
heheheehe...... bye2...