BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 19 July 2012

SENIOR YEAR YG SERONOK !!!!

wahhh....rindunya kat blog...sukanya2....ampa msti nk tau p mana aku kan pnya lama tk muncul..ha actually buzy gila sejak akhir2 ni...ye la kan exam da dekat bnyk keje kusus tk siap...serabut ohh.....tp kan tahun ni la merupakan tahun yg best coz aku bertemu dgn seorang yg sgt memahami aku..ye la kami ta ada hubungan smpai tahap kapel just kwn tp walaupn kmi kwn , kami terlalu ,mesra...   aku memang tk pikir psl kapel ni tp kn dekat skolah ramai yg ckp aku kpel ngn dia...kmi pn dah tak tahu nk ckp apa lg..apa yg mampu aku n dia bt is berserah..if ade jodoh ada la tu..hehehe...

ha satu lg part yg best di mana ada org tiba2 msm muka ngn aku tnpa sebarang sebab..tak dpt trima tol..kalau dia tk nk ckp takpa la tp men2 lempar buku lak,..ingt kami apa...satgi lau face to face ngn dia perang besar satgi...nk suh aku minta maaf??? memang tak ar!!!!!! bukan aku yg slh dlm hal ni..dia yg tetiba tk ckp dgn group aku mcm la aku ada slh ngn dia.. MASALAHNYA kalau tk puas ati gtau la depan2 ni tak...men tarik muka lak,ingt muka dia cntik sgt....lau cntik aku bole la terima..aku memang sedar muka aku tk lawa mana...tk lawa2 aku pn,aku sedar diri gak..bukan mcm MINAH HARAM JADAH...

ha...yg tu cita sal membe..k la friend nnt aku cita lain...bye2...thanx for reading...

0 comments: