BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS »

Thursday, 25 August 2011

OPEN HOUSE !! YAY !

ha ! raya ni,aku nk jemput semua friend2 yg kenal dgn aku dan yg djemput utk dtg ke rumah raya ke lima ni..make sure dtg la ye..kepada yg nk blik kg tu...rugi tak mai owh...bukan senang aku nk masak special baik punya utk kawan2 aku..tape la..nk bt mcm mana kan...tape la..tp kalau bole bincang ngn parents ampa...tolong la pertimbangkan...mai lambat pun tak pa..janji mai ..hmm..tape2..
ok la tutup topik yg itu....
skunk ni nk buka topik lain ni.....topik ttg nk p raya kt mana ????
ha..semua org mest da plan kan nk p mana..kejap2..kawan2 yg nk mai umah aku..ampa jgn lupa yg kita ada temujanji ngn cikgu yaa..
ok2 sambung2...kawan2 semua kalo nk raya selalu kt mana?mest la kt kg halaman..apa la aku ni..hahaha....tape la raya pun dah hampir tiba....ee...tak sabar nya..
tau tak...raya taon ni aku rasa raya yg paling best coz semua balik raya...haha..bukan apa sebelum ni mest ada satu family yg tk blik..tp taon ni semua family berkumpul n kitaorg bercadang nk p raya + bercuti sekali...tgk keadaan dulu...hehe..   tk sangka plak raya taon ni selisih ngn merdeka plak...nmpaknya RAYA MERDEKA la kita..hahaha...bes jgak raya merdeka...alamak lupa la 31 ogos 2011 IS MY MOTHER BIRTHDAY !!! alamak..aku betul2 lupa...nk bg hadiah apa ek...tk terpikir plak...nmpak nya aku kena pergi my favourite kedai..nk tawu kedai apa? jwapannya KEDAI S N J....  best auw kedai tu..mmg terbaik..brg2 dia murah n berkualiti..yg itu yg kita semua nk..eyh bukan semua sesetengh..hehe..ayat slah sikit....tape la...tp sedih sikit la raya ni,teringt kt org tersayang yg telah tinggalkan aku...of coz semua ada org yg meninggalkan kita..mcm aku,tok wan aku dah tak ada..tinggl mak tok aku ja...jd ada peluang utk tgk tok wan aku belah bapa aku dkt kg tu, aku tk akn lepaskan..coz aku takot kehilangan lg seorg plak tok wan....tidak.....!!huhu..cedey btol...sabo je la...tape la..aku tkmo sedih2 ni.....semua tc tau...blik lg tu hati2..jgn kalut..itu pesan aku...
 aku nk wish something ni kt ampa semua...
SELAMAT MENYAMBUT KEMERDEKAAN......DAN SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI.....!! 
SALAM 1 MALAYSIA......MERDEKA,MERDEKA,MERDEKA,MERDEKA,MERDEKA,MERDEKA,MERDEKA....
RAYA,RAYA,RAYA,RAYA,RAYA,RAYA,RAYA, !!!!! HAHAHAHA.........ENJOY !! hehehe...

0 comments: